txva5gdangn

Hier is hoe te stoppen met Facebook van het bijhouden van uw webgeschiedenis

Advertisements

Technologie | Tech nieuws en laatste nieuwe technologie | |
Dailytelegraph.com.au|

Wearable Technologie: Helpen of hinderen samenleving | Philip op Tech

Mars heeft beide, relikwieën van vier miljard jaar geleden, toen de planeet warm en vochtig was. Als het gaat om Mars, en alleen Mars, de notie van terravorming niet langer in het rijk van science fiction is, zegt NASA astrobiologist Chris McKay. Mens kunnen warm van de planeet en herstellen van een dikke sfeer in een kwestie van decennia, maar ademend niveaus van zuurstof produceren zou nemen 100.000 jaar met hedendaagse beste technologie: planten. Nieuwe uitvindingen kunnen, in theorie, snelheid die langs ook. Leven van het land zal essentieel zijn voor de lange termijn menselijke ontdekkingsreizigers buiten aarde, zegt Laurie Leshin, een kristallograaf op de Mars nieuwsgierigheid team.

Selecteer ‘cookies accepteren’ uit het safari-menu. Selecteer ‘van bezocht’ in het menu van de cookies accepteren. Druk op de home-knop om terug te keren de het scherm van het iPhonehuis.

Wat dreef mij om te schrijven van dit stuk was dat ik drie jongens die een incarnatie van het horloge van Samsung binnenkort droegen uit sprak. Ze spraken over hoe functionele het was; U hoeft niet te nemen van uw telefoon onze van uw zak!, riepen zij als een van hen had opgegeven op het gesprek en SMS was een vriend via hun telefoon. Kijk ziet u alle van uw berichten op uw pols!, op dat moment zijn pols verlicht om te laten zien dat hij had een Facebook kennisgeving. Kijk naar die!

Advertisements